Patratele de ciocolata pentru aziz

de Lau in Prajituri, 13 Ian 2012 | 5776 vizualizari

 

by aziz ,mersi pentru reteta.am mai adaugat cate ceva

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 200 g unt
  • 150 ml lapte
  • 120 g zahar
  • 2 linguri cacao(atat am mai avut)
  • 1 lingura de nutela
  • migdale taiate,
  • esenta de rom
  • CREMA
  • 250 ml smantana
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri unt
  • alune
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele de ciocolata pentru aziz:

Sfaramam biscuitii (eu am folosit masina de tocat) adaugam laptele, untul topit si restul ingredientelor. Amestecam bine si turnam intr-o tava compozitia, nivelam bine si dam deoparte cat ne ocupam de crema.

Incalzim smantana, adaugam ciocolata taiata bucati egale, untul si lasam pe foc amestecand pana se topeste. Adaugam alunele si stafidele, lasam putin sa se raceasca si turnam peste biscuiti. Dam la rece cateva ore, eu am lasat peste noapte.

Taiem patratele si asezam in hartiute pentru briose

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele de ciocolata pentru aziz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti