Multumesc Padre! Cand ne intorceam de la tara, de cand zmeul cel mare are permis, eu stau pe scaunul din spate, ca si doamna directoare, ma gandeam ce sa fac eu cu mustul adus,, ca in afara de mine, un pahar, nu bea nimeni must. E pacat sa se strice1 Mi-a venit ideea "geniala" sa " comit" o peltea Toata bucataria s-a umplut de o aroma deosebita de toamna-iarna( Sarbatorile de Craciun, vin fiert cu aroma de struguri, scortisoara, cuisoare)
Draga mea te felicit ca ai facut asa ceva la noi aici pe langa Bucuresti la 20 km distanta pelteaua de care ai scris tu se chiama magiun de struguri pe care eu o savuram cu mare placere exact iarna cum ai zis,este o nebunie de buna si adevarat se aleg anumit soi de strugure nu oricare dar spre marea nemultumire a unora este ca iese doar o treime magiun si restul se scade la foc.Dar merita e super gustos si aromat