Penne cu bacon, la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 1 Aug 2011 | 8574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g bacon
  • 400 g paste(eu am avut penne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie rosii cuburi(eu am avut cu ierburi)
  • Sare,piper
  • Verdeata
  • 300 g  cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon, la cuptor:

 

Se pune pe foc o oala cu apa si sare; in momentul in care da in clocot se adauga pastele si se fierb 10 minute. Dupa acest timp se pun la scurs intr-o strecuratoare si se trec pe sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste baconul taiat fasii.

Legumele tocate marunt se pun intr-o tigaie incapatoare,cu putin ulei,sa se caleasca. Cand devin moi se adauga baconul rumenit, rosiile si 150 ml apa. Se fierbe sosul pana scade tot lichidul,apoi se adauga pastele si se condimenteaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pastele si se toarna 100 ml apa. Deasupra se rade cascavalul.

 

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 20 minute sau pana se rumeneste. Se sevesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pui Kiev