Penne cu ciuperci si sunca

de carmi26 in Penne, 1 Iul 2014 | 4139 vizualizari

 

O mancarica la cuptor, rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne,
  • sunca afumata,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 rosie ,
  • ciuperci ,
  • condiment,
  • frunza busuioc,
  • smantana lichida,
  • parmezan,
  • cascaval,
  • marar,
  • ulei masline .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ciuperci si sunca:

Se caleste ceapa verde cu putin ulei de masline, se adauga sunca afumata taiata cubulete, condimente, sare, piper sau delikat, depinde ce prefera fiecare. Se adauga ciupercile, cand scad se adauga rosiile si la urma smantana lichida si frunza de busuioc taiata marunt.

Pennele se fierb in apa cu sare iar pe urma se strecoara cu apa rece.

Intr-un bol se amesteca cascavalul cu parmezanul si marar. Pennele se pun peste compozitia de ciuperci se pun intr-un vas de yenna si se adauga amestecul de cascaval si se lasa la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor