Penne cu legume si sunculita taraneasca

de Angelina_Elena in Penne, 4 Noi 2012 | 5976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g penne
  • 150-200 g sunculita taraneasca
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • busuioc uscat
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu legume si sunculita taraneasca:

Ceapa o tocam marunt, si o punem la calit in uleiul incins.

Ardeiul spalat se taie fasii impreuna cu sunculita.

Usturoiul ii curatam si il tocam marunt.

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam ardeiul, si lasam sa se caleasca inca 5 minute impreuna.

Adagam apoi sunculita, lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam conserva de rosii, usturoiul si lasam sa fiarba pana scade putin.

Adaugam apoi busuiocul si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cat timp fierbe sosul, punem intr-o oala la fiert apa cu o lingurita de sare.

Cand apa incepe sa fiarba, punem pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute.

Dupa ce s-au fiert pastele le punem la scurs intr-o strecuratoare, apoi le adaugam peste sosul de legume cu sunculita.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si mazare