Penne rigate cu tocanita

de Sidy in Penne, 19 Mar 2011 | 5994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 1 pachet penne rigate
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu tocanita:

Carnea se taie bucatele mici.
Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul.
Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa.
Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute.
Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina depaseste carnea. Acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc domol cam o ora.
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga.
Cand toate sunt fierte, asezam pe farfurie o portie de penne rigate , o portie de tocanita si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu tocanita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker