Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2019 | 3337 vizualizari

 

O reteta inedita astazi, un antreu stilat si etonant.
Stiti ca-n Franta branza se serveste la sfarsitul mesei.
O reteta deci pe care o puteti servi ca desert, chiar ideala daca nu sunteti mare amator de dulciuri.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/pere-la-cuptor-umplute-cu-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere bio Williams
  • 50 gr de branza Roquefort
  • 1 fava/boaba tonka
  • 4 nuci curatate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor.

Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite.

Umpleti 2 jumatati de pere.

Inchideti perele cu jumatatile ramase.

Asezati-le pe hartie de copt.

Radeti boaba de tonka deasupra lor. Inchideti fiecare para in hartia de copt.

Dati la cuptor la 180°C timp de 15 minute.

Totul depinde de perele folosite.

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dantes 1

15.10.2019, 14:39

Bune!

Panacris 1

15.10.2019, 20:59

Wowww! Ingredientele mele preferate!

oanapl 1

15.10.2019, 21:29

As incerca si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Gargarite