Peste cu garnitura de cartofi

de deyzy93 in Peste, 5 Iun 2013 | 4262 vizualizari

 

ceva simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 2 pestisori
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de cartofi:

Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana se rumeneste.

In alta tigaie puneti ulei la incins, taiati cartofii si ii puneti in tigaie, peste ei puneti sare, piper, putina boia si adaugati pe parcurs cate un paharut de apa pana sunt gata. Peste cartofi puneti 1 capac pentru a se face in aburi, ies mult mai buni. Pe cand sunt gata, inainte sa ii scoateti puneti si 2 frunzulite de busuioc, apoi stingeti focul si mai lasati-i putin cu capacul deasupra.

Acum totul este gata pentru servit.

POFTA  BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Platica crocanta