Peste cu sos de hrean si rosii

de Anouka in Peste, 9 Iul 2014 | 3179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file peste
  • 2 linguri hrean din conserva
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 rosie
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de hrean si rosii:

Se  curata, se spala si se scurge pestele. Se sareaza, se da prin malai si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca marunt. Se pun intr-un bol hreanul, rosia tocata, zeama de lamaie, smantana, un praf de piper si se amesteca bine. Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de hrean si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de caras