Peşte în crustă de ierburi proaspete

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Mar 2013 | 4814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame peşte alb
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură busuioc
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • coaja și sucul de la 1 lime
  • 150 grame ciuperci
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte în crustă de ierburi proaspete:

Într-un robot de bucătărie, se amestecă și toacă pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, uleiul de măsline, coaja și sucul de la 1 lime. 

Ciupercilor li se îndepărtează cu grijă piciorușul, astfel încât pălăria să rămână intactă. 

Se umplu pălăriile ciupercilor cu mixul de ierburi obținut anterior. 

Peștele se acoperă, pe ambele părți, cu restul de mix. 

Se așează ciupercile și peștele într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.

Se servește imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte în crustă de ierburi proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somn umplut la cuptor