Peste in marinata de usturoi

de mikidaniro in Peste, 31 Ian 2012 | 15369 vizualizari

 

Cand sunteti in criza de timp sau vreti ceva usor si bun aceasta reteta este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste(macrou,cod etc)
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 2-3 linguri  ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in marinata de usturoi:

Daca aveti file de peste il puneti la fiert in apa cu sare si vin pana este gatit complet. Daca aveti peste cu oase il puneti la fiert in apa cu sare, il fierbeti pana se albeste carnea un pic, il scoateti pe un tocator, ii curatati oasele, adaugati vinul si il puneti inapoi pana este fiert bine.

Intre timp puneti intr-un vas patrunjelul tocat marunt,usturoiul taiat feliute,sare,piper, zeama de lamaie si le amestecati.Adaugati bucati de peste fiert si omogenizati.Turnati din apa in care a fiert pestele,peste compozitia obtinuta cat sa acopere si lasati asa minim 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in marinata de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

adasev12 1

31.01.2012, 16:41

f bun

Bya Ralu 1

31.01.2012, 16:56

bun bun

iry-gabriela 1

31.01.2012, 18:38

bun pestele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pestisori marinati,(1) in conditii de casa