Piept de curcan cu sos & Orez - în stil chinezesc

de DinDragostePentruGatit in Curcan, 14 Mai 2012 | 9330 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

14.05.2012, 12:08

Rocsi 1

14.05.2012, 12:22

Panacris 1

14.05.2012, 12:23

Delicios!

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:25

Vreau si eu la pranz

diaconta 1

14.05.2012, 12:37

vin cu desertul langa mancarea ta

DinDragostePentruGatit 1

14.05.2012, 13:35

Serviti!

DinDragostePentruGatit 1

14.05.2012, 13:36

Te astept, Dia! Miamm...

mirela0911 1

14.05.2012, 13:39

Imi placeeee!

T I M E A 1

14.05.2012, 13:41

imi place mult! si mi foame

DinDragostePentruGatit 1

14.05.2012, 13:47

Va astept!

Lau 1

14.05.2012, 14:00

bine arata

Alinutza80 1

14.05.2012, 14:26

bun

jolygina 1

14.05.2012, 14:44

da super bun

mamaieelena 1

14.05.2012, 20:30

bun rau

Sim0na 1

15.05.2012, 08:03

Super arata!! O portie si ptr mine?!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 09:59

..mmmm ,trebuie sa fie bun

DinDragostePentruGatit 1

15.05.2012, 11:51

Sigur, Sim0!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la wok