Piept de curcan la gratar cu garnitura de mazare

de xana in Curcan, 18 Sep 2013 | 7166 vizualizari

COMENTARII (25)

kukibella 1

18.09.2013, 15:35

Patricia Iordache 1

18.09.2013, 15:39

O bunatate!!!!

Corinuta 1

18.09.2013, 15:40

Imi place si mazarea si pieptul la gratar asa ca ma asez la masa!

xana 1

18.09.2013, 15:43

Corina imediat iti fac loc la masa Patricia, Kuki, multumesc

Angelina_Elena 1

18.09.2013, 15:48

Ce bunatate!

MotanLaOale 1

18.09.2013, 15:50

diaconta 1

18.09.2013, 15:51

foarte bun

xana 1

18.09.2013, 15:58

Angelina, Motan, Dia va multumesc

Irina 1

18.09.2013, 15:58

simplu si bun! si mie imi place mazarea.

Bya Ralu 1

18.09.2013, 16:12

bun bun

Dea_Dea 1

18.09.2013, 16:13

Bun

xana 1

18.09.2013, 16:16

Multumesc!

anca_rm 1

18.09.2013, 16:29

bun de tot

Lia_ 1

18.09.2013, 17:10

mmmmm

Bunica 1

18.09.2013, 17:40

Usor de pregatit si bun!

Lavinia 1

18.09.2013, 19:06

RuxyRux 1

18.09.2013, 19:18

Ce bun arata!

Rocsi 1

18.09.2013, 19:24

Foarete bun si apetisant meniul

xana 1

18.09.2013, 19:38

Multumesc fetelor!

loredanaaa 1

18.09.2013, 19:41

bun

xana 1

18.09.2013, 20:13

Ubulika 1

20.09.2013, 08:14

xana 1

20.09.2013, 12:52

Raisha 1

24.11.2013, 16:01

foarte bunaaa!!

xana 1

24.11.2013, 16:49

Multumesc, Raisha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor