Piept de curcan la tava pe pat de varza rosie

de epurasha2bb in Curcan, 8 Mar 2011 | 7301 vizualizari

COMENTARII (18)

Mitinita 1

08.03.2011, 10:37

de nota 10

MotanLaOale 1

08.03.2011, 10:38

bine arata

aziz 1

08.03.2011, 10:57

superb ,o primavara minunata epurico

RuxyRux 1

08.03.2011, 10:57

O prezentare superba...la multi ani

La Ancuta 1

08.03.2011, 11:24

ce bine arata
La multi ani si o primavara frumoasa

epurasha2bb 1

08.03.2011, 11:30

multumesc la fel fetelor!

lia maria 1

08.03.2011, 11:34

Minunat
La multi ani ! draga si frumoasa doamna

LUK 1

08.03.2011, 11:58

foarte bine arata..la multi ani

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:05

ce bine arata la multi ani

Ligia Bxl 1

08.03.2011, 12:21

ce frumuseteee

Lau 1

08.03.2011, 13:23

ce bine arata

elena1988 1

08.03.2011, 14:19

DIANA B 1

08.03.2011, 14:36

culoarea minunata , savoarea

divainbucatarie 1

08.03.2011, 18:20

madi_marin 1

08.03.2011, 20:19

arata minunat....

MIUTA 1

09.03.2011, 00:49

ce interesant,imi place

gaby_duceag 1

09.03.2011, 07:08

Ce aspect frumos!
La multi ani, Roberta!

epurasha2bb 1

09.03.2011, 09:15

multumesc fetelor, a fost delicios asa pipetul de curcan, ramane suculent!
Gaby multumesc, si tie si familiei tale va urez la fel, primvara frumoasa, an frumos, ani frumosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale