Piept de pui cu şuncă şi caşcaval

de diaconta in Pui, 29 Ian 2013 | 4616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • Cateva felii de muschi file
  • 3 felii cascaval
  • sare,piper
  • mustar
  • un caţel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu şuncă şi caşcaval:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati ,pe orizontala.

Am condimentat carnea,am pus deasupra mustarul amestecat cu usturoiul pisat.

Am pus felii de muschi file,cascaval,am rulat totul si am prins cu bride de silicon.

Am pus rulada într-o tava cu hârtie de copt.

Am pus la cuptor pentru 45 de minute,pâna când carnea s-a rumenit.

Am servit cu orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

getix 1

31.01.2013, 20:59

mmm ce bun : rapid si sanatos

diaconta 1

31.01.2013, 21:51

Mihaela

diaconta 1

31.01.2013, 21:52

Getix chiar foarte rapid si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata