Piept de pui rulat cu legume

de alldaycooking in Pui, 19 Apr 2012 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina praz
  • 1 mana frunze de spanac
  • Sare
  • Piper cu lamaie
  • Busuioc
  • Coriandru
  • Boia
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui rulat cu legume:

Am inlaturat pulpele si aripioarele puiului, apoi am taiat pieptul de pui pe linia mediana. Am dezosat puiul cu ajutorul unui cutit bine ascutit. Am asezat intr-o tava pieptul de pui.

Am pus frunzele de spanac, morcovii si radacina de praz.

Am rulat carnea de pui pentru a inveli legumele, apoi am legat cu o sfoara.

Condimentele le-am amestecat cu 1 lingura de ulei de masline si am distribuit mixul rezultat pe rulada.

Am introdus in cuptor la 250 de grade Celsius timp de 15 minute, apoi am adaugat putin apa, am redus temperatura de coacere la 220 grade Celsius si am acoperit rulada cu hartie de copt.

Am servit alaturi de cartofi copti in coaja la care am adaugat putin unt si chieves maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui rulat cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu legume