Pinguini aperitiv

de mini_didi in Mancare copii, 2 Mai 2014 | 5751 vizualizari

 

Perfecti la onomastica noastra , a copiilor...si nu numai :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 3 pinguini:
  • 7 masline negre
  • 3 felii morcov
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 3 scobitori
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini aperitiv:

Triunghiurile de branza topita le modelam cu mana sub forma rotunda.

Luam o felie morcov si o decupam un triunghi,pe care il pastram deoarece il vom folosi.

Pe felia de morcov punem branza topita.

Luam o maslina , o taiem in jumatate si facem aripile pinguinului.

Dintr-o maslina intreaga facem capul.

Din bucatica de morcov pastrata facem ciocul.

O alta maslina o taiem bucati mici din care facem nasturii.

Fixam totul cu o scobitoare.

La fel procedam pentru a face si ceilalti doi pinguini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante