Piure cu pulpe de pui si ficat

de Bya Ralu in Pui, 19 Ian 2012 | 4798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 200 g ficat de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • condimente

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu pulpe de pui si ficat:

Spalam copanelele de pui, le punem intr-un servet de hartie la uscat si le condimentam cu usturoi pudra, piper, condiment de pui si le lasam asa cca 30 minute. Ficatul de pui se spala si se curata de pielite si il lasam intr-un castronel. Curatam morcovul, il taiem rondele, ceapa o taiem fina ca de salata si usturoiul felii marunte. Copanelele se stropesc cu ulei de masline si le adaugam in tigaia Dry Cooker, adaugam si ficatul si morcovul, ceapa si usturoiul. Punem apa, cat sa acopere copanelele si le lasam sa se fiarba putin in apa si sucul lor. Stropim cu putin vin rosu si le lasam pana scade apa sau pana ramane putin, depinde de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu pulpe de pui si ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Biryani