Piure de cartofi cu afumatura la cuptor

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2018 | 3850 vizualizari

 

Un deliciu pentru cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 100 ml de lapte
  • 100 gr de unt
  • 200 gr de carnati afumati
  • 200 gr de bacon
  • 100 de gr de sunca
  • 150 gr de cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura la cuptor:

        Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia impreuna cu ouale si cascavalul ras.

Ungem un vas de yena cu putin unt, adaugam piureul si dam la cuptor la 180 de grade C, pana se leaga compozitia.

    Separat calim intr-o tigaie afumatura taiata cubulete si la sfarsit adaugam ceapa si ardeiul taiat. Cand piureul este legat,  punem deasupra afumatura si mai lasam la cuptor 10 minute. Presaram cascavalul ras si mai dam cateva minute la cuptor sa se rumeneasca.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poate fi servit alaturi de muraturi sau salata de sezon.

2

Afumatura o putem amesteca cu piureul daca nu vrem sa o punem deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui in bacon