Piure de mazare

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 11 Apr 2014 | 11052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mazare
  • sare dupa gust
  • 50 gr unt (un cub)
  • cateva fire de patrunjel
  • un fir mic de ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare:

Fierbem mazarea, o scurgem de apa si adaugam un praf de sare (sau dupa gust) si un cub de unt. O zdrobim cu ajutorul unei furculite. apoi adaugam ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si o pasam fin cu ajutorul unei prese sau a unui tocator electric.  Se serveste ca atare, fie drept garnitura pentru peste sau piept de pui la gratar.

TIPS-URI

1

 Desi mazarea a fost prefiarta, am ales sa o fierb suplimentar pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu pui si legume la cuptor, cu piure de mazare