Piure de spanac cu oua

de mihaelaradu in Mancaruri de legume, 15 Mar 2011 | 10393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg frunze de spanac
  • 1 cana lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu oua:

1. Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data, fiert, spanacul se scurge de apa si se toaca marunt.

2. Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu 1 lingurita de faina. Adaugam spanacul tocat si 1/2 din cana cu lapte. Invartim bine ca laptele sa se incorporeze.

3. Restul de lapte il adaugam treptat, pana aducem piureul la compozitia preferata (noi il preferam mai subtire)

4. Ouale se prajesc ochiuri si se servesc cu piure-ul de spanac.

Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea