Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
ceva rapid
amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura faina, 3 linguri apa calda, putin zahar. Amestecam pana obtinem o pasta omogena, acoperim si o lasam pana se umfla si face spuma. Punem intr-un castron faina iar in mijlocul ei turnam amestecul de drojdie, ulei, sare si amestecam pana formam un aluat moale si elastic. Framantam bine aluatul, il lasam putin sa dospeasca pentru a prinde volum.
Cand este gata, intindem o foaie o punem in tava si deasupra punem sosul de tomate, salamul, carnatii taiati felii subtiri, maslinele, gogosari, batem ouale bine cu un pic de sare si turnam deasupra. Bagam tava la cuptorul incalzit si cand este gata se serveste cu ketcheap deasupra
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola