Pizza cu salam

de iullianna in Pizza, 27 Sep 2013 | 2219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 20g drojdie proaspata
  • cate 1 lingurita de sare si zahar
  • 1 cescuta ulei de masline
  • faina
  • 200 g salam uscat
  • 300g cascaval
  • masline
  • 1 lingura oregano uscat
  • ketchup
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald, timp de 15 minute.

Pui aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui maiaua, oul, uleiul, 150ml apa si sarea. Framanti bine un aluat potrivit de moale, precum cel de paine. Lasi aluatul sa se odihneasca timp de 10-15 minute.

Tai salamul in fasii subtiri si maslinele. Dai cascavalul pe razatoare. 

Intinzi aluatul pana obtii un dreptunghi cu dimensiunile tavii de aragaz. Intepi aluatul din loc in loc, cu o furculita si il stropesti cu ketchup. Asezi salamul si presari cascavalul, iar deasupra oregano. 

Coci pizza 20 de minute, la foc mijlociu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

iullianna 1

27.09.2013, 23:42

Multumesc!

- Andreea - 1

28.09.2013, 10:10

Rocsi 1

28.09.2013, 10:39

Bine ai venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa rosie si salam de porc