Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
1.Am pus intr-un bol faina,drojdia,sare,zahar,apa calduta si am framantat.Apoi am adaugat uleiul si am continuat sa framant.Am acoperit cu un prosop si am lasat sa isi dubleze volumul.
2.Am pus tigaia la incins.Am tapetat cu faina masa de lucru si am intins aluatul,apoi l-am adagat in tigaie si am lasat la foc mic pana s-a rumenit.
3.Am intors pizza si am pus sos de rosii,salam si cascaval,apoi l-am acoperit cu un capac si am lasat pana s-a topit cascavalul.Apoi am presarat putin origano.
Serviti calda.Pofta buna.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola