PIZZA MARGHERITA

de adinabalerina79 in Pizza, 12 Mai 2013 | 3629 vizualizari

 



 

INGREDIENTE

  • ptr aluat
  • 300 gr faina,1 pachet drojdie dr oetker,2 oua.1 lingura ulei masline,1 cana lapte dulce,sare
  • ptr umplutura,
  • 1 CUTIE MIEZ DE LAPTE ,ketchup,busuioc , 200 gr cascaval Delaco ,ROSII CHERYY
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA MARGHERITA :

Dizolvam drojdia,in cana cu lapte la temperatura camerei,adaugam 1 praf sare si lasam la dospit,intre timp pregatim faina,punem ouale si uleiul de masline,1 lingurita sare si apoi drojdia dospita,se framanta bine pana se dezlipeste de pe maini si se lasa la dospit cca 40 minute la temperatura constanta.

 

Aluatul dospit il intindem cu sucitoru,il punem in tava unsa cu ulei si intepam cu o furculita suprafata aluatului.

Ungem toata suprafata aluatului, cu sosul facut folosind o pensula .

Doua linguri ketckup se amesteca cu 1 lingurita busuioc,cu sosul obtinut se unge blatul de pizza ,peste punem rosii cheryy si miez de lapte,se da la cuptorul bine incins cca 10 minute,dupa care radem cascavalul si l punem deasupra se mai lasa inca 3 minute,cand este gata se scoate si se feliaza.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA MARGHERITA " nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

gio 1

14.05.2013, 00:35

Arata super!

adinabalerina79 1

14.05.2013, 12:47

multumes sa o incercati ca merita!

babi5 1

30.08.2013, 18:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie