Pizza quattro formaggi

de FlaviaD in Pizza, 12 Oct 2013 | 3875 vizualizari

 

Sincera sa fiu niciodata n-am fost mare fan al pizzei quattro formaggi, dar acum cand am facut acasa dupa gusturile mele si cu ingrediente in cantitatile dorite de mine, parca mi-am schimbat total parerea despre ea.

 

INGREDIENTE

  • -200 g faina integrala
  • -1 cana de apa
  • -drojdie
  • -75 g cascaval afumat
  • -75 mozzarella
  • -75 emmentaler
  • -75 g parmezan
  • -tarate de grau
  • -ketch-up
  • -condimente (oregano, piper alb, chilli, chimion)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quattro formaggi:

Pentru blat am procedat intocmai cum am procedat la "Pizza cu fructe de mare" – aveti descris acolo pe larg realizarea blatului.

Cat timp am lasat aluatul la dospit am dat pe razatoare cele 4 timpuri de branza. Eu am folosit mozzarella, cascaval afumat, branza emmentaler si parmezan.

 Am uns tava cu ulei si am presarat tarate de grau agitand bine de tot vasul pentru a se distribui uniform taratele. Blatul l-am modelat cu degetele in tava, nu am folosit sucitor ca sa-l intind – va fi nevoie sa va ungeti cu putin ulei pe maini sa faceti asta.

Am diluat putin ketch-up cu apa si am intins pe suprafata blatului. In acest moment am inceput sa presar pe toata suprafata blatului branza data pe razatoare, dar pe straturi. 

La suprafata am tras un praf de piper alb si unul de chilli si elementul surpriza de data aceasta a fost chimionul. Am presarat semintele de chimion si putin oregano. Am dat la cuptor pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quattro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Carbonara