Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 30 Oct 2017 | 4350 vizualizari

 

O pizza delicioasa, gata in numai 6 minute! Poti urma pas cu pas reteta recomandata de Alka Pizza casei, sau iti poti adauga ingredientele preferate.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei cu Usturoi – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Sunca – 60 g
  • Ciuperci – 50 g
  • Masline feliate – 50 g
  • Ardei gras verde si galben – 50 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei:

Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza;

Se da cascavalul pe razatoare si se pune peste;

Se adauga sunca pe o parte a pizzei (pe un triunghi);

Se taie ciupercile rondele subtiri si se adauga pe alta parte a pizzei (pe un alt triunghi);

Se adauga rondelele de masline pe cea de-a treia parte a pizzei (pe un al treilea triunghi);

Se taie ardeiul fasii subtiri si se adauga pe cea de-a patra parte a pizzei (pe un al patrulea triunghi);

Pune pizza in tava si introdu-o in cuptorul incins in prealabi la 210 grade C, pentru 6 minute;

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

30.10.2017, 19:10

Yami! Ce bună este!

Adi 1

30.10.2017, 20:42

Foarte buna!

Rocsi 1

30.10.2017, 20:56

Imi placeee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pizza din aluat de foietaj