Pizza speciala

de BercaroiuAnaMaria in Pizza, 19 Ian 2012 | 3896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa calda
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • sunca presata
  • kaiser
  • porumb 
  • pasta de tomate
  •  cascaval
  • masline
  • ciuperci

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza speciala:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda  pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.

Se framanta bine si se lasa acoperit de o panza pentru a creste.

Se intinde aluatul si se pune pe el un ou batut spuma, sunca presata, kaiserul, porumbul, rosile, cascavalul, maslinele, ciupecile. Apoi se bat 2 oua deasupra si se intinde uniform.

Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.

TIPS-URI

1

se poate pune si ketchup depinde de gusturile fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza speciala" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Miha 1

19.01.2012, 09:43

Pentru ca reteta sa fie aprobata in site trebuie ca aceasta sa nu fie copiata din alte site-uri culinare.

BercaroiuAnaMaria 1

19.01.2012, 14:30

caut-o tu pe net si arata-mi ca e copiata

Miha 1

19.01.2012, 14:44

Ana Maria, ma refer la text si cred ca stii asta. Retetele nu se aproba pana nu sunt verificate, asa ca daca am spus sa reeditezi, cred ca stiu de ce am spus. Sa ai o zi frumoasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci