Placinta cu branza de burduf si telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2014 | 8301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi de placinta din comert
  • 250 gr. branza de burduf
  • 1 iaurt mic natur
  • 150 gr. telemea de oaie
  • 1 ou
  • 1 legatura de marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de burduf si telemea:

Foile de placinta se taie fasii,apoi se coc in cuptor pana devin aurii.

Lasam cuptorul pornit,la temperatura de 175 grade.

Mixam branza de burduf cu iaurtul si telemeaua trecuta pe razatoarea fina, pana obtinem o crema omogena. Adaugam mararul,amestecam bine compozitia de branza.

Zdrobim foile cu palmele, asezam un strat de foi zdrobite intr-o forma de silicon.

Adaugam un strat de crema de branza, apoi iar un strat de foi sfaramate, iar branza, iar foi maruntite.

Peste ultimele 2 linguri de crema de branza spargem un ou, amestecam bine si turnam acest amestec peste placinta din forma de silicon.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute, pana se rumeneste frumos.

Scoatem placinta din cuptor, o rasturnam pe un platou, lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de burduf si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Invartita cu branza de oaie