Placinta cu branza si marar

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 4452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza vaci
  • 3 oua
  • sare (dupa gust)
  • 1 lingura smantana
  • 2 legaturi de marar verde
  • 2 foi aluat (foietaj) cumparat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Branza de vaci se amesteca cu sare dupa gust, 3 oua si mararul verde tocat marunt. La final punem si lingura de smantana. Se amesteca bine si se lasa la rece pentru 30 minute.

Pentru a pune placinta la cuptor avem nevoie de tava de la cuptor. Ungem tava cu ulei si punem hartie de copt pentru a nu se prinde de tava. Intindem o foaie de aluat pe tava, deasupra punem compozitia de branza, peste branza punem cealalta foaie de aluat. La final ungem placinta cu un ou batut bine. Se pune placinta la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 90 minute pe nivelul 2 de jos in sus al cuptorului.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de  tartă sarata cu rosii, un aperitiv pe placul tuturor!

pe 30.08 la 23:35

Reteta de chec marmorat, simplu si delicios

pe 30.08 la 23:22

Desert cu piersici

pe 30.08 la 18:01

Prăjitură cu mere și fulgi de migdale - Desert aromat și rapid

pe 29.08 la 16:50

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiropita (placinta cu branza)