Placinta cu ciuperci

de Kristine in Mancaruri de legume, 9 Iun 2013 | 14711 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 pachet margarina
  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Umplutura:

  • 4 cepe mijlocii
  • 800 g ciuperci din conserva
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Aluat:

Se amesteca toate ingredientele. Se obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider cateva ore.

Umplutura:

Se calesc cepele, se adauga ciupercile si se lasa 4 minute pe foc amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute, mararul taiat marunt, cascavalul ras, vegeta, sare piper dupa gust. Se amesteca.

Se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina o forma de placinta. Aluatul se imparte in doua. O parte se intinde si se pune in tava acoperind si marginile. Se pune umplutura iar deasupra se pune cealalta parte de aluat intinsa. Se unge cu galbenusul de ou si se inteapa cu furculita din loc in loc. Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu aprox. 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Placinta spirala cu spanac