Placinta cu iaurt

de Alina26 in Dulciuri, 19 Dec 2014 | 5580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 1 kg si jumatate de iaurt
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 150 g stafide
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 esenta de lămâie
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

Batem ouăle, apoi punem iaurtul,zaharul și amestecam  pana se topește zaharul.

Punem esențele,zaharul vanilat și stafidele.

Tapetați tava cu foaie de copt.

E indicat tava sa fie de aceeași mărime cu foile.

Punem 2-3 foi de placinta si  apoi iaurt.

Repetam pana se termina tot iaurtul.

La final lasam o foaie deasupra si cu ajutorul unui cutit,facem cateva tăieturi sa iasa putin iaurt si il intindem bine.

Sa se umezeasca foaia ca sa nu se usuce.

Dam la cuptor pentru 40 de minute la 175-180°.

Dupa ce ati scos tava din cuptor acoperiți cu un prosop sa nu se intareasca.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alina26 1

20.12.2014, 11:57

Va mulțumesc! !!!!!!

Rocsi 1

20.12.2014, 23:38

Ce de bunatati ne-ai adus!

Alina26 1

22.12.2014, 16:36

Mulțumesc Rocsi! !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baclava