Prajitura "Balamuc"

de Kitoka in Prajituri, 10 Feb 2012 | 18069 vizualizari

 

Exact cum si titlul spune reteta prajiturii este un balamuc,deoarece toate ingredientele se pun oricum.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de apa
  • 1 cana de ulei
  • 1 borcan de gem
  • 2 lingurite de bicarbonat sau praf de copt
  • 2-3 linguri de cacao
  • esenta de rom

Pentru glazura:

  • 50 g unt sau margarina
  • 50 ml de apa
  • 1/2 cana de zahar
  • 3 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Balamuc":

Se amesteca ingredientele toate deodata.

Continutul bine omogenizat se pune la copt intr-o tava unsa cu unt,margarina sau ulei.

Cand s-a copt se scoate de la cuptor si se toarna peste prajitura glazura,care se prepara prin amestecarea ingredientelor si se lasa sa fiarba cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Balamuc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Panacris 1

14.02.2012, 08:04

Bun venit!

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:34

Bine ai venit !!!
Ce balamuc aici cu tot felul de retete

dakris 1

17.02.2012, 11:19

Bun venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cremoasa