Prajitura cu branza de vaci si fructe

de elena1988 in Prajituri, 4 Noi 2010 | 9910 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna si racoroasa pentru vara:)

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 300 grame faina
  • 100 grame unt
  • 100 grame zahar
  • 2 bucati galbenusuri
  • 50 grame cacao
  • dupa gust sare
  • pentru garnitura
  • 750 grame branza de vaci
  • 100 mililitri ulei
  • 150 grame zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 250 mililitri lapte
  • 5 bucati oua
  • pentru glazura
  • 800 grame fructe de sezon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si fructe:

Sper sa incercati si reteta asta care este extrem de bunaaaaaaa::))

Pentru blat - amestecam faina, untul,sarea, zaharul, cacaua si galbenusurile. puneti amestecul pentru 1 ora la frigider.

Pentru garnitura - amestecati branza bine cu uleiul, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile de ou, faina si lapte, cand amestecul este omogen, adaugati albusurile batute spuma.

Intindeti din aluatul rece o foaie pe care o intindeti intr-o tava cu fundul detasabil care a ft unsa si tapetata cu fainaturnati deasupra crema de branza nivelatio si puneti tava la cuptor, la foc mediu, timp de 50 de minute.

Pastrati cateva fructe pentru ornare, si din restul faceti un piure care al puneti intr-o craticioara la foc mediu cu 2 linguri de zahar si se amesteca si se lasa pe foc pana se mai ingroase sosul, lasati sosul sa se raceasca si turnati peste prajitura, bagati la frigider prajitura pt 3-4 ore, se orneaza cu fructe si frisca dupa gust si imaginatie. pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura caramel cu bezea