Prajitura cu cacao si nuca

de Kathy in Prajituri, 11 Iul 2014 | 2887 vizualizari

 

O prajitura simpla, pufoasa, usor de facut.
Aluat ideal pentru chec.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 2 canite de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 fiola esenta de vanilie/zeama de lamaie
  • 10 linguri ulei
  • 2 cani faina
  • 100 g nuci macinate
  • 1 lingura cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao si nuca:

Se bat ouale cu zaharul, se adauga praful de sare si esenta de vanilie/zeama de lamaie.

Se mixeaza pana se topeste zaharul, se adauga 5 linguri de ulei, se amesteca, se adauga celelalte 5 linguri, se adauga faina si se mixeaza.

Compozitia se imparte in 2, o jumatate se amesteca cu nuca macinata si cacao, se toarna in tava prima data compozitia simpla, apoi compozitia cu nuca si cacao.

Se da la cuptor la foc mic timp de 20 de minute, dupa care se incearca cu scobitoarea.

Se pudreaza fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec mulatru