Prajitura cu ciocolata

de bucatarimcudiana in Prajituri, 26 Noi 2012 | 4385 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-o oferta de Kaufland, unde am gasit reteta asta.

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 4 linguri rom
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 6 ciocolate mici cu rom
  • 200 g ciocolata alba pt.glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Pentru blat, mixezi untul moale cu zaharul si aromele. Adaugi treptat ouale, sarea, faina, cacao si praful de copt. Tai ciocolata  in jumatate.

Intr-o tava 25x35 cm tapetata cu hartie de copt, torni compozitia si asezi deasupra in siruri, bucatile de ciocolata. Coci prajitura la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 min.Cat inca prajitura este fierbinte se pune ciocolata deasupra ,se lasa cam 1 min, dupa care se intinde cu ajutorul unei palete sau a unui cutit.

Se lasa la racit si se portioneaza dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata, frisca si nuci