Prajitura cu glazura de visine

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2011 | 6978 vizualizari

COMENTARII (19)

Corinuta 1

29.04.2011, 21:17

Dya Daniela Andrei 1

29.04.2011, 21:30

mihaelaM 1

29.04.2011, 21:34

cum ai clatit nuca?cu apa cu balsam sau fara? )))

burdulea56 1

29.04.2011, 21:47

Ce buna tra sa fie, mie imi plac toate deserturile cu visine.

RuxyRux 1

29.04.2011, 21:50

Chiar stiu cat e de grozav!!!!

aziz 1

29.04.2011, 21:51

mihaelab cu Lenor mama arata tare fain

Anamaria7 1

29.04.2011, 22:07

excelent!

Rocsi 1

29.04.2011, 22:14

ce nebunie

LUK 1

29.04.2011, 22:16

un deliciu

Lau 1

29.04.2011, 22:19

ce deliciu

MVMih 1

29.04.2011, 22:26

Mmmm...desi nu prea ma omor eu cu dulciurile...reteta prezentata de tine tre sa fie tare buna

Brindusa 1

29.04.2011, 22:36

De cand zic sa fac si eu o prajitura fara coacere. Asta a ta are numi bunatati in ea

Ramonica 1

29.04.2011, 22:38

Va multumesc

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:00

Ramonica esti vegana?...Raw? sau?

Ramonica 1

29.04.2011, 23:37

cam 80% raw vegana; carne, lactate si oua mai gust destul de rar cand ies in oras , ce mai gatesc cu foc e vegetarian

mirela0911 1

29.04.2011, 23:40

Ce deliciu

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:48

Mi-am dat seama cand am vazut multe preparate raw la tine...grozav!

kamy 1

01.05.2011, 18:01

bun

adry88 1

08.05.2011, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu nuca de cocos raw