Prajitura cu glazura de visine

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2011 | 6968 vizualizari

 

Un desert raw pregatit de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 cani de nuca hidratata 4 ore
  • 10 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao cruda
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 2 cani de caju hidratat 4 ore
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • putina apa
  • Glazura:
  • 1 cana de visine congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu glazura de visine:

BLAT: Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 26 cm, l-am asezat pe un platou si apoi am presat compozitia obtinuta.

CREMA: Toate ingredientele pentru crema le-am pus in blender si le-am transformat intr-o crema fina. Inainte de a pune crema peste blat am asezat pe margine cateva visine . Am pus platoul la frigider pana am pregatit glazura.

Am lasat visinele sa se dezghete, am strecurat zeama care au lasat-o (si am baut-o) si le-am mixat in blender. Am pus-o deasupra prajiturii si gata.
Se tine cateva ore la frigider pentru a se taia usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu glazura de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:48

Mi-am dat seama cand am vazut multe preparate raw la tine...grozav!

kamy 1

01.05.2011, 18:01

bun

adry88 1

08.05.2011, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata