Prajitura cu mere cafea si stafide

de Ligia Bxl in Prajituri, 1 Mar 2011 | 8993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta de cafea tare
  • 5 linguri de faina
  • 3 linguri margarina
  • 1/4 cana de zahar
  • 1 cana de mere cubulete
  • 50gr de stafide
  • 1 plic de praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere cafea si stafide:

Amesteci faina, zaharul, cafeaua si praful de copt pana obtii o pasta omogena.Torni compozitia intr-o tava rotunda unsa cu margarina apoi adaugi merele si stafidele. Dai tava la cuptor sa se coaca prajitura si apoi se lasa la racit,se pot folosi si fructe confiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere cafea si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (65)

Criss 1

05.03.2011, 06:56

Faina de tot. M-am trezit si eu intr-un tarziu. Mai ai?

Ligia Bxl 1

05.03.2011, 08:50

dia multumesc frumos esti draguta

Ligia Bxl 1

05.03.2011, 08:51

criss multumesc.Nu mai am dar mai fac si ptr tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura insiropata cu mere si frisca