Prajitura cu mere necoapta(de post)

de Michelle in Prajituri, 12 Mar 2010 | 21212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere rase
  • 2 plic budinca vanilie
  • 600 ml apa
  • 300 gr zahar
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 ml frisca vegetala
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere necoapta(de post):

Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc,cand fierb se adauga ,praful de budinca diluat in 50 ml apa,cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara.
Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere apoi se pune un strat de biscuiti ,merele ramase si biscuiti.Se lasa cca 3 ore sa se raceasca bine...
Apoi se rastoarna pe o tava se portioneaza si se orneaza cu frisca si scortisoara!

TIPS-URI

1

simplu ,rapid si bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere necoapta(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca si cafea