Prepelite cu ciuperci, capere si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2012 | 4061 vizualizari

 

Un deliciu pentru musafiri si nu numai;) ideea am preluat-o de la Silvya. Multumesc, Silvya :-*

 

INGREDIENTE

  • prepelite curatate 6 bucati (cca. 1 kg)
  • condimente ( boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare aromata, oregano, enibahar, foaie de dafin ) dupa gustul fiecaruia,
  • ulei de masline 100 ml,
  • vin alb demisec 200 ml,
  • apa 200 ml,
  • ciuperci 250 g,
  • morcov 1 bucata mai mare,
  • capere 3 linguri,
  • masline fara samburi 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu ciuperci, capere si masline:

Prepelitele se curata, se presara cu mirodenii, apoi se prajesc rapid in ulei, intr/un tuci pe toate partile. Prepelitele rumenite, se transfera in alt vas, se adauga vinul, apa, morcovii curatati, taiati rondele si ciupercile feliate, lasandu-se la fiert la foc moderat, acoperit cca. 25 de minute. La final se aseazoneaza de sare, piper, se adauga caperele si maslinele, lasandu-se la fiert ptr cca. 5 minute. Se serveste ca atare sau cu garnitura de cartofi natur/orez. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu ciuperci, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prepelite la cuptor cu sos de vin rosu