Pui cu ierburi de Provence

de Corinuta in Pui, 10 Iul 2011 | 5467 vizualizari

 

O friptura foarte simpla dar foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui (pulpe, aripi)
  • 3 linguri amestec de ierburi de Provence
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare si piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ierburi de Provence:

Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie, sare si piper. Se spala si se curata carnea de pui, apoi se unge cu amestecul de mai sus si se lasa sa stea 10-15 minute la temperatura camerei.

Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade, se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor pentru 25-30 de minute.

Se serveste cu ganitura preferata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai