Pui cu lamaie si parmezan

de RuxyRux in Pui, 24 Feb 2017 | 2971 vizualizari

 

O mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de pesmet
  • 1 cana de parmezan
  • sare dupa gust
  • un praf de busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie si parmezan:

Se spala carnea, se zvanta, se bate ca pentru snitel, se sareaza usor.

Se amesteca galbenusurile cu zeama de lamaie, praful de busuioc si putina sare.

Se pregatesc doua platouri unul cu faina si unul cu pesmet amestecat cu parmezan.

Se trece fiecare bucata de piept prin faina, apoi prin ou si lamaie si la final, prin amestecul de pesmet si parmezan, apoi se prajeste in uleiul incins pana se rumeneste.

Puiul rumenit se scoate pe un platou cu servete absorbante, apoi se muta pe farfurii.

Delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si pulpe in sos