Pui cu legume la cuptor

de vickyduta in Pui, 10 Feb 2012 | 7243 vizualizari

 

O mancarica foarte buna si gustoasa, merge facuta oricand servita alaturi de muraturi si un pahar cu vin este o minunatie.

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui (pulpe, piept, pui intreg...)
  • 1 leg. patrunjel verde (sau din congelator, uscat)
  •  conopida
  • 1 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1-2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor:

Se curata si se spala dovlecelul, se taie rondele si se aseaza un strat in tava, se rade pastarnacul si morcovi, rosiile se taie cubulete, conopida se rupe buchetele si se adauga peste dovlecei.

Puiul se fierbe putin intr-o oala separat, caci legumele se fac mult mai repede decat puiul, se taie bucatele si se pune peste legume in tava. Se toaca patrunjelul si se pune si el, se adauga zeama in care a fiert puiul, supa sau apa se condimenteaza dupa gust si se da circa 30-35 minute la cuptor pana scade supa si se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Daca aveti smantana, inainte de a scoate tava din cuptor cu 5 minute se toarna un strat subtire impreuna cu putin cascaval ras si va iesi o minunatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice