Pui pe piure de cartofi cu morcovi

de ionix in Pui, 5 Noi 2010 | 6975 vizualizari

 

simplu, bun, rapid...

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 4 pulpe
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc
  • 3 linguri cu ulei
  • 3-4 linguri cu apa
  • sare, piper
  • pentru piure:
  • 2 kg de cartofi
  • 6-7 morcovei
  • un tub cu branza topita
  • unt dupa gust
  • o legatura cu marar
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe piure de cartofi cu morcovi:

Incepem prin a pune cartofii si morcovii la fiert cu putina sare si piper. Cand au fiert, ii pasam bine amestecandu-i cu branza topita, unt si marar. Se mai pune sare si piper pentru gust.

Carnea o punem la prajit un uleiul bine incins. Din cand in cand stingem cu putina apa. Cand sunt aproape gata, adaugam busuioc, sare si piper. La final punem usturoiul peste pui, punem un capac pe tigaie si lasam sa-si ia gust puiul. Asezam piure pe o farfurie si pune deasupra puiul.

Se serveste cald langa un vin bun.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe piure de cartofi cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ionix 1

07.11.2010, 21:30

@Medi... mie-mi place combinatia asta... am mai facut-o

vanilla 1

09.11.2010, 16:29

CE AVEM LA DESERT????

ionix 1

09.11.2010, 18:46

@Vanilla... acum o sa-l postez

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paprika Pui si pilaf de orez cu stafide si coriandru proaspat