Pui tiganesc la punga

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 12979 vizualizari

 

Minunate merita sa le incercati,sursahttp://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pui-tiganesc-la-punga/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe pui
  • 500 ml lapte
  • 1 capatana  usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 ml unt
Pentru condimentat legumele:
  • 500 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 g unt
  • 2 linguri unt pt uns punga
  • 1 punga magica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui tiganesc la punga:

Se curata bine pulpele sau puiul se spala bine dupa care se pun la marinat peste noapte in 500 ml lapte amestecat cu 1 capata de usuturoi drobit sau pisat bine.

Ciupercile se curata si se taie feliute,cartofi se taie cubulete sau in 4 si se condimenteaza cu untul amestecat cu condimentele,dupa care se amesteca bine cu ciupercile si cartofii.

Punga se unge bine cu untul dupa care se pun cartofii si ciupercile iar peste ele se pun pulpele condimentate si ele,iar punga se pune intr-un vas de yana sau orice tava.

Pulpele se scot din lapte se sterg bine cu un prosop dupa care se condimenteaza bine cu untul si condimentele,iar apoi se aseaza peste cartofii din punga.

Se inchide punga cu clema se inteapa din loc in loc cu o scobitoare dupa care se da la cuptor pentru 1 ora aproximativ.Daca doriti sa fie mai rumenita carnea se scoate tava se taie punga si se mai lasa la cuptor pentru inca 15 minute.

Sant minunate cu muratura sau daca vreti cu putin mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tiganesc la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tajine de pui cu legume