Pulpa de curcan glazurata picant

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Ian 2012 | 3919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de paprika
  • 2 linguri ketchup picant
  • 1-2 linguri pasta  de rosii
  • 1 pahar cu vin alb
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar brun
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan glazurata picant:

Pulpa de curcan se spala, se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza...simplu...cu sare si piper. Stropim cu putin ulei de masline, asezam carnea intr-o tava  si turnam vinul si un pahar cu apa. Acoperim cu folie de aluminiu tava si dam la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit, cu  ketchup-ul, cu pasta  de rosii ,boiaua de ardei si zaharul. Deci...dupa circa 30-40  minute, deschidem usa cuptorului, scoatem tava cu friptura, indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura (jumatate din cantitatea "confectionata") si dam la cuptor. Dupa circa 15 minute ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 minute

O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Am servit alaturi de o garnitura de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan glazurata picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat