Pulpa de porc in suc de rosii

de adry88 in Porc, 26 Mai 2011 | 4407 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

26.05.2011, 12:38

prezenta la masa

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 13:01

si eu vin la masa............

lia maria 1

26.05.2011, 13:26

vin si eu aduc si o salata de varza

Lau 1

26.05.2011, 13:40

si eu vin

deyutzky 1

26.05.2011, 13:55

MotanLaOale 1

26.05.2011, 13:59

bun bun

aziz 1

26.05.2011, 14:01

yammmm

adry88 1

26.05.2011, 15:20

ma bucur k va placut

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 15:55

lilik 1

26.05.2011, 19:25

diaconta 1

26.05.2011, 22:32

MIUTA 1

26.05.2011, 23:37

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:55

buna ,buna

ionela2682 1

27.05.2011, 13:32

Bucatile de carne par prajite? eu asa vad s-au monitorul e de vina!

LUK 1

27.05.2011, 18:00

MVMih 1

31.05.2011, 23:18

Imi place asa cum sunt...cam tarziu la masa....dar !!! nah...poate o mai fi ramas ceva de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
Când un Chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla:... citeste mai mult
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor