Pulpa de porc si orez la tuci

de Constelatialeu in Porc, 27 Apr 2014 | 3404 vizualizari

 

Din categoria ''cu ce-i mai aburesc si in seara asta'',doar la ce urmeaza m-a dus capul.Mancare rapida si gustoasa,zic eu,voi n-aveti decat sa ma contraziceti,sa vociferati ca e carne,ca pica greu s.a.m.d.eu tot ce-mi place fac...

 

INGREDIENTE

  • 670 g pulpa porc
  • 200 g orez bob lung prefiert
  • 6 fire ceapa verde
  • cca 40 g ''10 legume''de la Knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si orez la tuci:

Carnea o spalam,o taiem bucatele si o punem inuleiul incins din tuci,o lasam sa se albeasca pe toate partile,adaugam un praf de sare si-o cana de apa,punem un capac si lasam sa se inabuse ,la foc potrivit.Spre final ridicam capacul si lasam sa se rumeneasca usor.

Pregatim si orezul.taiem ceapa marunt,o punem in tuciulet,adaugam legumele de la Knorr,apoi orezul si acoperim cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Pentru ca bobul de orez este prefiert nu dureaza foarte mult. Se poate servi cu o salata de rosii si castraveti,asta am avut in dotare,sau orice salata doriti.

TIPS-URI

1

la orez nu mai adaugam sare ca are suficient de la legumele Knorr,chiar un pic sarat....dar bem apa multa m,ca-i recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si orez la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

laura_n 1

28.04.2014, 16:23

buna tare mancarea facuta la tuci si eu am unul

- Andreea - 1

28.04.2014, 17:46

Delicioasa mancarea ta

Lavinia 1

29.04.2014, 09:55

ce buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pranz corean cu orez amestecat,coaste pe gratar,garnituri si salate picante