Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

de AlexTeacher in Pui, 5 Oct 2017 | 5312 vizualizari

 

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete
  • 150 g de carne tocata de porc
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 oua
  • 2 linguri de masline rondele
  • 100 g ciuperci tocate cubulete
  • 120 g cascaval dat pe razatoare
  • 1/2 legatura de patrunjel taiat marunt
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • 1/2 lingurita de boia dulce
  • putin ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc:

Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul. 

Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul de grasime si asezoneaza cu sare si piper. Umple-le apoi cu compozitia din castron si trage pielea la loc. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-le cu putin ulei. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade. Cand s-au rumenit frumos deasupra, intoarce-le si lasa-le sa se gateasca si dedesubt. Ca sa fii sigur ca pulpele sunt gatite perfect, verifica in zona osului.

Dupa ce au stat cca. o ora si jumatate la cuptor, scoate-le si serveste-le alaturi de un piure de cartofi.

Piele crocanta, pui perfect gatit si-o umplutura pe masura ! Ce altceva ti-ai mai putea dori?

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui